Spørgsmål fra bruger:

Johnny fra århus

Hej Politiparat. Jeg er nødt til at spørge, om I altid er opdateret. Hvor lang tid går der fra at politiet laver en ændring i deres prøver, til at I har opdateret jeres materiale? Kan man stole på det der ligger hos jer?

 

Svar fra politiparat:

Du kan stole 100 procent på alt hvad der er på vores side. Vi holder os altid opdateret i hvad der foregår hos Politiet, og når der sker ændringer, kan jeg love dig for, at vi er de første til at lancere træning til dette. Vi forsøger altid at være nytænkende, ligesom med vores Dansk Cases, hvor du har mulighed for at lave den som medlem, og få den rette direkte. Der er dansk diktat også, hvor vi oplæser en sætning, og du derefter staver ordet.

Når de laver ændringer i prøverne, retter vi materialet ind, og hvis det betyder at en træningsmetode eller form er forældet, undersøger vi hvordan du træner det nye tiltag bedst, snakker med mennesker der ved hvad de snakker om, og fremstiller hurtigt noget materiale der hjælper dig hele vejen.

Det er det der er det vigtigste for os. Det er bl.a., at det PP ikke bare er en samling af links eller materiale der er værd at vide, men at du kan træne hele lortet hos os – at vi har undersøgt for dig – ikke blot hvad du skal, men hvordan du træner det bedst. Og det er ikke bare vores bedste råd eller en sludder for en sladder, vi har i stedet spurgt eksperterne inden for det område du skal kunne, og du kan derfor stole fuldt og fast på, at dem du lærer fra, ved hvad de snakker om.

Så svaret er ja. Vi er altid opdateret, og du kan stole på, at det vi lærer dig er noget du kan bruge direkte i din træning.

Har du spørgsmål eller kommentar til mig, så stil dem herunder

Kommentar