Få svar på alt

Generelt


Hvad er Politiparat?

Politiparat forbereder ansøgere til Politiuddannelsen på alle parametre. Vi forbereder aspiranter på optagelsesforløbet, mentale og skriftlige færdigheder, politifag, fysisk træning og meget mere.

Vores fire moduler klæder dig hver især.

Optagelsesforløbet viser dig alt om optagelsesprøven, dagen, Dansk Case og diktat, og hvordan du forbereder dig bedst til dette, skriver en formidabel ansøgning, og i det hele taget bliver inviteret til samtale.

Fysisk form forbereder dig til de fysiske tests hos Politiet, og ikke blot ved at vise dig hvordan de forskellige prøver fungerer (som hos Politiet eller hos mange højskoler), men ved at give dig redskaberne til at blive GOD til prøverne. Vi har gjort rigtig meget ud af at undersøge hos eksperter, hvordan man bedst forbereder sig, f.eks. til længdespring, hurtighedstest eller hvordan man i det hele taget træner sig stærk i kropshævninger på bedste vis. Det har gjort, at vi ikke blot viser dig hvordan du skal lave øvelsen, men viser dig hvordan du træner til den bedst, og giver dig et forløb du rent faktisk kan følge. Det er et forløb hvor du kan mærke fremgang, og hvor du til sidst vil kunne bestå prøverne du står over for, så længe du arbejder hårdt og er motiveret!

Skriftlig forberedelse klæder dig på til samtalen hos Politiet, bl.a. ved at forberede dig på nogle af de aktuelle emner du kan blive spurt ind til, sådan at din samtale bliver vellykket. Derudover har vi lanceret Dansk Case og Diktat, hvor du i 12 uger får adgang til en Dansk Case eller Diktat om ugen, som er meget tæt på den du får hos Politiet. Du har mulighed for at få denne rettet af vores dansklærer.

Politifag forbereder dig til uddannelsen, ved at klæde dig på inden for nogle af de ting man lærer på uddannelsen, og forberede dig yderligere i politiets organisation.

Vi lærer dig alt i alt det du skal vide for at blive optaget, og så er resten op til din selvdisciplin. Alternativer til os er et højskole ophold, og disse er også super gode – de koster så også 10.000 kroner eller mere. I det vi tilbyder rettelse af opgaver og individuelle træningsplaner, er det eneste vi ikke kan tilbyde dig fællesskabet på en højskole. Her træner du individuelt, men det koster så også kun tæt på 2% af hvad et højskole ophold koster.

Hvorfor skal jeg købe Politiparat?

For at få et forspring fra de andre ansøgere. Der er rigtig mange om meget få pladser på Politi uddannelsen, og vi tilbyder derfor en mulighed for at blive forberedt lidt ekstra. Hvis du drømmer om at blive politibetjent eller kadet, er Politiparat uden sammenligning det bedste og billigste alternativ, der får dig optaget. Du kan godt finde online forberedelse der er billigere (ca. 80 kroner), men dette tilbyder intet sammenlignet med Politiparat, og er blot en samling af relevante linke og kilder, men har intet unikt materiale der kan hjælpe dig fremad.

Vi har haft flere Politiansøgere igennem, og alle er imponeret over kvaliteten af vores indhold – for den ER i top. Den er lavet med kærlighed fra mennesker der ved noget om det, og som har lavet denne slags før.

Hvordan giver jeg feedback?

Vi værdsætter feedback, og ved at dette er måden for os at blive bedre på. Vi ønsker derfor enhver form for feedback fra dig – uanset om du er tilfreds eller ej. Har du lyst til at give os feedback, ser vi gerne at dette bliver gjort på facebook, for at dette er så offentlig tilgængeligt så muligt for alle.

Giv feedback her www.facebook.com/politiparat/reviews

Jeg efterspørger noget I ikke har. Hvad gør jeg?

Hvis du efterspørger noget vi ikke har, bliver vi for alvor glade. Det er kun dig som bruger der ved hvad du mangler, og selvom vi selv er reddere, og har stor indsigt i ansøgerens verden, må du siges at vide det bedre end os.

Kontakt os på dette link eller send en mail til mail@politiparat.dk, og fortæl os hvad vi mangler 😄

Har I en trænings-app?

Vi har hvad vi kalder en trænings-app igennem træningsprogrammet Exorlive, som er Norges største træning- og genoptræningsportal. Her finder du alle 72 træningsprogrammer igennem mobil-appen.

Kontakt os på mail@politiparat.dk, hvis du er medlem men ikke har adgang til trænings-appen. Du skulle gerne have modtaget informationer herom, da du oprettede dig som medlem af Politiparat

Teknisk


Kan jeg læse Politiparat på min tablet og mobil?

Redderklar virker på computer, tablet og mobil, så du kan naturligvis bruge Politiparat uanset hvor du kommer og går.

 

Kan jeg downloade træningsprogrammer?

Politiparats træningsprogrammer kan naturligvis downloades, sådan at du kan tage dem med i dit fitness-center eller hvor end du træner. Du kan også blot vælge at benytte vores trænings-app, hvor du har alle 72 træningsprogrammer tilgængeligt samt udstrækningsøvelser. Du har video og beskrivelser af alle øvelserne, og kan se hvor mange sæt, reps og kg du skal tage. Vi synes det fungerer hammer godt.

Hvis du ikke har adgang, kontakt os gerne på mail@politiparat.dk

Konto og profil


Hvordan kommer jeg i gang med politiparat?

Vi tilbyder dig at prøve Politiparat i 3 dage for kun 10 kroner – altså kun 3,33 krone om dagen. Du skal blot sørge for at afmelde dig inden de 3 dage er udløbet, for at systemet ikke automatisk forlænger med en måned til fuld pris.

Køb Politiparat i en dag for kun 10 kroner

Jeg vil gerne klage. Hvad gør jeg?

Vi ønsker at høre enhver feedback fra dig som bruger, og hvis du har den mindste form for klage eller utilfredshed, vil vi rigtig gerne høre fra dig. Kontakt os her eller skriv en mail til mail@politiparat.dk

Hvorfor har I to sider?

Vi har to sider for at gøre det nemmere for brugeren.

Den ene er en almindelig side, som alle har adgang til, og som indeholder det mest nødvendige for at komme i gang. Denne side er http://www.politiparat.dk

Den anden side er medlems-siden, som du får adgang til, når du køber et medlemskab hos os. Se “Hvad er Politiparat” eller “Hvorfor skal jeg købe Politiparat”, for at se hvad du præcist får adgang til, eller se vores præsentationsvideo af medlemssiden her

Hvordan kommer jeg ind på medlems-siden?

I toppen af www.politiparat.dk kan du trykke på knappen “Gå til medlemside” i øvre højre hjørne. Du kan også blot klikke ind på https://medlem.politiparat.dk. Husk du skal være medlem for at kunne bruge medlems-siden, men det kan du blive for kun 10 krone om dagen i de første 3 dage.

Jeg mangler en Dansk Cases / Diktat, hvordan får jeg den?

Vi ønsker som udgangspunkt at du som medlem benytter en Dansk Case eller diktat om ugen. Det kan dog godt lade sig gøre at skaffe den Dansk Case du ikke har fået ved at kontakte os her eller skrive en mail til mail@politiparat.dk. Husk at fortælle os dit medlems-navn, sådan at vi kan bekræfte din medlemsstatus.

Du kan kun modtage en Dansk Case du af tekniske årsager ikke har modtaget – Ikke en ekstra test.

Priser og betaling


Forlænger mit abonnement automatisk hver måned?

Dit abonnement forlænger automatisk hver måned. Du kan til enhver tid afmelde medlemskabet, og imodsætning til mange andre abonnementer, vil dit abonnement hos os blive opsagt ved udgangen af måneden. Du bliver altså ikke trukket mere, efter du har opsagt dit abonnement 👍.

Hvis du køber et én-dags medlemskab til 10 kroner, skal du huske at afmelde medlemskabet inden 24 timer – ellers forlænger abonnementet automatisk.

Jeg er blevet trukket for meget, hvad gør jeg?

Hvis du er blevet trukket uberettiget, skal du naturligvis kontakte os med det samme. Kontakt os her eller skriv en mail til mail@politiparat.dk.

Hvad koster Politiparat?

Se vores priser her

Har I sikker betaling?

Vi har naturligvis krypteret og 100% sikker betaling. Dine dankort oplysninger er derfor i god behold i vores database, hvor vi ikke engang selv har adgang til dine oplysninger, men disse varetages af vores betalings-løsning Stripe

Du kan derfor trygt stole på, at dine dankort oplysninger varetages på sikker vis hos os.