Spørgsmål fra bruger:

Davs Politiparat 🙂

Jeg havde en ret vildt gymnasietid hvor vi festede en del – måske jeg var lidt umoden. Det betaler jeg lidt prisen for nu for mine karakterer er ikke super gode. Jeg dumpede også enkelte fag b.la. tysk til eksamen.

Jeg vil gerne være politibetjent.. hvordan bliver jeg optaget?

Hilsen
Troels

Hej Troels.

 

Svar fra Politiparat:

Politiet stiller ikke nogle krav om at du skal have et bestemt gennemsnit fra gymnasiet, du må i og for sig også gerne have dumpet nogle fag, men de vurderer selvfølgelig din studieegnethed .

Det kan måske være en fordel for dig at læse enkelte fag op, f.eks. på HF enkeltfag. Der findes en del politilinjer med dette fokus. Vi kunne nævne et par stykker, men det er nok bedst du finder dem på google.

Bedste hilsner
Søren
Politiparat